Krajalnica ritter

Krojenie serów powtarza się być pytaniem banalnym, jednak doświadczenie ekspedientek w interesach z serami na wartość ujawnia się mówić zupełnie co drugiego. Sery w relacje od gatunku, są inną konsystencję. Są sery twarde, do których pokrojenia trzeba użyć mało więcej energii, ale także sery bardzo przyjemne, wręcz łączące się do powierzchni noża, nawet kiedy stanowi wówczas nóż przeznaczony stricte do krojenia serów. Przez to, że powierzchnia noża brudzi się serem o gęstej konsystencji, kolejne plastry jest jeszcze trudniej ukroić w styl precyzyjny, bez uszkodzenia struktury sera.

Co w takim razie można poradzić osobom wykonującym w magazynach, które codziennie po często muszą kroić różne rodzaje serów w małe plastry dla własnych klientów? Przede wszystkim, muszą brać dobrej krajalnicy. Krajalnica do sera ma-ga to owoc bardzo szerokiej klas, dany do cięcia serów wszelkiego typie. Stanowi bardzo proste ostrze, które dokładnie wrzyna się w ser i odkrawa z niego cieniutkie, delikatne plasterki, bez względu na konsystencję tego sera. Znaczy to, że ta krajalnica posiada w niedługim czasie pokroić większą zawartość sera bez potrzeb wycierania powierzchni ostrza co chwila plasterków. Jest owo niesamowicie funkcjonalne wszędzie tam, gdzie zachodzi potrzeba krojenia dużych dawce serów różnych rodzajów w niedługim czasie, czyli głównie w magazynach. Coraz chętniej jednak kwalifikujemy się na zakup krajalnicy do rodzinnych domów, ponieważ przejawia się, że dużo chętnie zaopatrujemy się wyręczać w działalnościach, które są konieczne, i jakie tworzą nam dużo kłopotu.

Dziś, zamiast kupować ser na plasterki, możesz zakupić własną krajalnicę do sera, i każdego dnia odkrajać tyle plastrów sera, ile nie chcesz z całego domu sera! To mocna oszczędność energii a samego sera, bo ten składany w postaci całego bloczku będzie kładł się o moc wolniej niż ser pokrojony w małe plasterki w handlu.